Cine suntem

Suntem o companie-integrator de produse și soluții în domeniul agricol, cu capital 100% românesc. Inființată în anul 2001, de doi tineri antreprenori din București, Rodbun înseamnă, astăzi, o echipă de peste 500 de oameni pasionați și creativi, care contribuie la dezvoltarea unei afeceri orientate către satisfacerea dorinței de prosperitate a fermierului român.

Ce facem?

Cu seriozitate și profesionalism, oferim fermierilor români input-uri de cea mai bună calitate, parteneriate solide pentru valorificarea recoltelor, precum și soluții moderne de consultanță, sprijin profesional și finanțare.

Cum facem?

Grupul Rodbun are una din cele mai bune echipe de vânzări și suport fermier din România – peste 100 de oameni deservesc clienții noștri. În paralel am dezvoltat pentru micul fermier o rețea națională formată din 70 de fitofarmacii și peste 1000 de Promotori.

Operăm silozuri, fabrici de sămânță și magazii de cereale cu o capacitate de peste 150.000 de tone. Deținem o flotă de transport compusă din peste 100 de camioane de cereale și mărfuri generale.